Stairsworld traprenovatie specialist

Extra goedkoop

DHZ Pakketten

Maak het uzelf eenvoudiger met onze dhz traprenovatie pakketten. Zo heeft u altijd het juiste materiaal in huis en dat tegen de beste prijs

Al onze pakketten bestaan uit:

  • Treden
  • stootborden, altijd 1 meer dan het aantal traptreden
  • overgangsprofiel voor afwerking laatste treden naar overloop

Maestro Steps DHZ pakketten

PVC Easy stairs

Wij hebben een groot assortiment traprenovatie producten. Zo is het mogelijk elke trap te renoveren in uw woning.

Onze producten zijn  speciaal voor het zelf renoveren van trappen. Het is nu echt mogelijk zelf een traprenovatie uit te voeren. Uw trap renoveren voor een eerlijke prijs

DOE HET ZELF TRAPRENOVATIE PAKKET


Een doe-het-zelf pakket voor traprenovatie is een handige oplossing voor mensen die zelf hun trap willen renoveren. Het pakket bevat alle benodigde materialen en instructies om de renovatie uit te voeren. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen als je een doe-het-zelf pakket voor traprenovatie wilt gebruiken:


1. Meet je trap: Neem nauwkeurige metingen van elke trede, stootbord en de lengte van de trap. Dit zal je helpen om de juiste materialen te bestellen en het aantal benodigde pakketten te bepalen.

2. Verwijder de oude bekleding: Haal eventuele oude tapijten, vloerbedekking of lijmresten van de trap. Zorg ervoor dat de trap schoon en vlak is voordat je begint met de renovatie.

3. Bereid de treden voor: Schuur de treden lichtjes op om een goede hechting te garanderen. Verwijder stof en vuil en maak de treden grondig schoon voordat je verder gaat.

4. Zaag de bekleding op maat: Volg de instructies in het doe-het-zelf pakket om de bekleding op maat te zagen. Zorg ervoor dat je nauwkeurig werkt en gebruik een scherpe zaag om schone randen te krijgen.

5. Breng lijm aan: Breng de meegeleverde lijm aan volgens de instructie op de tube. Druk stevig aan om een goede hechting te verzekeren.

6. Werk de randen af: Gebruik silicone kit om de randen van de treden netjes af te werken. Deze strips zorgen voor een mooie overgang tussen de treden en de zijkanten van de trap.

7. Bevestig de stootborden: Als je nieuwe stootborden hebt inbegrepen in het pakket, bevestig ze dan volgens de instructies. Dit geeft de trap een nette uitstraling en beschermt de achterkant van de treden.

8. Controleer en voltooi: Controleer of alles stevig is bevestigd en de bekleding goed is aangebracht. Maak eventuele overtollige lijm schoon en zorg ervoor dat de trap er netjes uitziet.

Het is belangrijk om de specifieke instructies en aanbevelingen van het door jou gekozen doe-het-zelf pakket te volgen, omdat deze kunnen variëren afhankelijk van het merk en het type bekleding. Zorg ervoor dat je de veiligheidsvoorschriften volgt en indien nodig professioneel advies inwint tijdens het proces.