Stairsworld traprenovatie specialist

WIJ MAKEN EEN WANDBEKLEDING EENVOUDIG

De wand verfraaien met Maestro Latt

Maestro Latt


Nu ook Maestro Latt aan de laagste prijs


maestro latt

Maestro Latt


MEESTERSCHAP ZONDER (KLUS)KOPZORGEN


De toevoeging van verticale belijning is in de architectuur een krachtig middel om het karakter van een ruimte via één enkele wand drastisch te verrijken. Echter, het forse prijskaartje dat vasthangt aan deze veelal massieve, exclusieve grondstoffen, maakt dat deze wandbekleding vaak enkel leek te worden geplaatst in samenwerking met een architect, waardoor het effect vaak voor niet-residentieel gebruik gereserveerd bleef. Tot nu!


maestro latt
maestro latt

DECORATIEFMet Maestro Latt laten we leefruimtes snel boven zich uit stijgen, doorhoogwaardige decoratieve elementen toe te voegen.De panelen bestaan in zes varianten, van hout en steen tot effen zwart en wit. Voor elke interieurstijl wat wils dus.

DUURZAAM


Niet enkel binnen de productie van Maestro Latt, maar eveneens op vlak van het product zelf is Maestro Latt een toonbeeld vanduurzaamheid.


Zo werd niet alleen heel bewust gekozen voorPEFC gecertificeerd hout, gezien de wandpanelen eventueel nadien kunnen verhuizen naar een andere woonruimte, hebben ze ook eenverlengde levenscyclus.

KLEURVASTMaestro Lattis volledigUV-resistent, en behoudt hierdoor op lange termijn z’n kleurintensiteit en -diepte. Bovendien hoef je de panelen niet te behandelen met olie of lak. Gemakkelijk, niet?

GEMAKKELIJK TE PLAATSENDe unieke tand- en groefverbinding maakt het perfect mogelijk om de Maestro Latt-panelen zelf te plaatsen, en ditzowel voor nieuwe wanden als renovatievan een afgeleefde wand. Je creëert immers als het ware een nieuwe, vlakke bovenlaag, ongeacht de staat van het onderliggende oppervlak.

Voor de verankering kan je ofwel opteren om de panelen te verlijmen bovenop een bestaande wand, ofwel kan je de panelen vastclipsen of -nieten op een houten raamwerk.

Die laatste methode heeft als voordeel dat je het paneel na verloop van tijd perfect opnieuw kan verwijderen, om er eventueel een andere woonruimte mee op te waarderen!

AKOESTIEKMet Latt krijg je hét middel in handen om jouw woonkamer, bureau of kinderkamer niet enkel een decoratieve kwaliteitsinjectie te gunnen, maar ookhet geluid binnenin te verbeteren. Geluidsgolven worden niet langer teruggekaatst, maar tussen de groeven van het Latt-wandpaneel opgevangen.

maestro latt

Maestro akoestische lattenwand Latt Matte Black

maestro latt

Maestro akoestische lattenwand Latt Castle Oak + Matte Black

maestro latt

Maestro akoestische lattenwand Latt Pepper Oak

maestro latt

Maestro akoestische lattenwand Latt Pepper Oak + Matte Black

maestro latt

Maestro akoestische lattenwand Latt Raw Concrete + Matte Black

ONS PROCES

maestro latt

Traprenovatie bestellen

maestro latt

Verzamel en verpak


maestro latt

Rijden en leveren


maestro latt

Werk gedaan


OVER ONS


Traprenovatie was altijd te duur. Wij van Traprenovatie-vlaanderen willen het renoveren van trappen betaalbaar maken en verkopen in onze webshop traprenovatie materiaal voor de DHZ,


Maestro steps maakt het renoveren door klussers mogelijk. Maestro steps heeft een groot assortiment aan decor kleuren en artikelen zodat een traprenovatie altijd mogelijk. Natuurlijk ondersteunen wij u tijdens de montage.


Toch liever laten monteren? Onze montagedienst staat in geheel Belië voor u klaar om binnen 1 dag uw trap weer het stralend middenpunt te laten worden van uw woning

Maestro Latt


Nu ook montage mogelijk