Stairsworld traprenovatie specialist

mooie afwerking achterzijde opentrap

Opentrapprofiel

Een opentrap kunt u afwerken met een opentrapprofiel. De achterzijde van de trap heeft dan hetzelfde decor als de traptreden.

De onderzijde van de opentrap treden kunt u ververven maar nog mooier is het afwerken met maestro steps vloerdelen. Uw trap is dan rondom afgewerkt in gelijk decor.

Maestro-steps heeft een groot assortiment traprenovatie producten. Zo is het mogelijk elke trap te renoveren in uw woning.

Maestro-steps is speciaal voor het zelf renoveren van trappen. Het is nu echt mogelijk zelf een traprenovatie uit te voeren. Uw trap renoveren voor een eerlijke prijs

Opentrapprofiel


Een opentrapprofiel is nodig voor de afwerking vaan een opentrap. Bij een opentrap hebben de treden geen stootborden. In plaats daarvan zijn alleen de loopvlakken van de treden zichtbaar, terwijl de ruimte tussen de treden open is. Dit creëert een luchtige en open uitstraling in vergelijking met een gesloten trap met stootborden.

Met een opentrapprofibehoudt de trap een ruimtelijk gevoel, meer lichtinval en een modernere esthetiek. Het kan ook helpen bij het behouden van de natuurlijke lichtinval in een ruimte en kan een goede keuze zijn voor woningen waar een open en luchtige sfeer gewenst is.

.

Bij het renoveren van een trap met het Maestro Steps traprenovatiesysteem, zijn er specifieke producten beschikbaar om de treden te bekleden en te renoveren.Met een opentrapprofiel is ook de achterzijde van de opentrap gerenoveerd. Dit product, opentrapprofiel, geeft een duurzame en aantrekkelijke afwerking van de open trap. 

Het Maestro Steps systeem,heeft altijd een oplossing voor het renoveren van elke trap, dus ook een open trap . Het bekleden van een open trap kunt jezelf met maestro-steps. Met de duidelijke instructie is montage eenvoudig. Heeft u toch nog vragen dan staat onze montagedienst klaar om al u vragen op te lossen. Traprenovatie doet u samen met Maestro steps