Stairsworld traprenovatie specialist

Ook uw overloop of hal met maestro-steps

Vloerdelen

Ook de overloop of de hal vloer kunt u renoveren met vloerdelen van maestrop-steps. In gelijk decor als de treden en gelijke sterke kwaliteit

wij verkopen de vloerdelen per stuk.

Afmeting:

2050x230x8 mm

Maestro-steps heeft een groot assortiment traprenovatie producten. Zo is het mogelijk elke trap te renoveren in uw woning.

Maestro-steps is speciaal voor het zelf renoveren van trappen. Het is nu echt mogelijk zelf een traprenovatie uit te voeren. Uw trap renoveren voor een eerlijke prijs

Vloerdelen op je overloop


Maestro steps produceert vloerdelen van gelijke kwaliteit als de traptreden voor het bekleden van de hal of overloop. hierdoor is het trappenhuis een geheel in gelijke decor. Wij verkopen de vloerdelen per stuk zodat u nooit te veel materiaal moet aankopen waar u nooit meer iets mee doet.

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om laminaatvloerdelen op de overloop te plaatsen:

  1. Meet de afmetingen van de overloop zorgvuldig op. Dit helpt je bij het bepalen van de hoeveelheid laminaatvloerdelen die je nodig hebt. Houd ook rekening met eventuele uitsparingen voor deuren of andere obstakels.

  2. Zorg ervoor dat de ondervloer op de overloop schoon, droog en vlak is. Verwijder eventuele oneffenheden of losse delen voordat je begint met het leggen van het laminaat.

  3. Leg een geschikte ondervloer op de overloop. Dit kan een dunne foam- of folielaag zijn om het geluid te dempen en vocht te isoleren. Volg de instructies van de fabrikant bij het leggen van de ondervloer.

  4. Begin met het leggen van de eerste rij laminaatvloerdelen langs een rechte muur, met behulp van afstandsblokjes om een kleine opening tussen de vloerdelen en de muur te creëren voor de uitzetting van het laminaat.

  5. Verbind de vloerdelen door de tong van het ene deel in de groef van het andere deel te schuiven. Gebruik een laminaatsnijder of zaag om de vloerdelen op maat te snijden indien nodig. Zorg ervoor dat de vloerdelen stevig op hun plaats zitten.

  6. Ga door met het leggen van de vloerdelen in rijen totdat de hele overloop is bedekt. Zorg ervoor dat je de vloerdelen goed op elkaar laat aansluiten zonder openingen of overlappingen.

  7. Werk de vloer af door het plaatsen van een maestro steps overgangsprofiel.