Stairsworld traprenovatie specialist

PVC Traprenovatie

Easy Stairs

Met Easy Stairs heeft u  een traprenovatie van PVC, PVC is geluiddempend, onderhoudsvrij en kras- en stootvast. De PVC overzettreden zijn verkrijgbaar in zeer realistische hout- en Stone looks met een voelbare structuur. Het geeft je trap weer een strakke en frisse look.De stootborden met PVC toplaag zijn in dezelfde decor kleuren verkrijgbaar als de overzettreden waardoor de trap één geheel wordt met een mooie, nette uitstraling.

Easy stairs heeft een beperkt assortiment producten. Ruim genoeg om een trap te bekleden maar geen extra materiaal aan profielen e.d.

Easy Stairs is een Nederlands kwaliteitsproduct wat speciaal gemaakt is voor de dhz. fabrikant levert rechtstreeks aan u om zo levertijden zo kort mogelijk te houden. Wenst u levering in de avond uren of in het weekend dan leveren wij zelf wat enkel dagen vertraging in levering kan geven. Vraag naar de actuele levertijden voor plaatsen bestelling.

Wij doen het gewoonLaagste prijsgarantie


Veel collega bedrijven schrijven het maar doen het echt. Wij bieden het gehele maestro steps assortiment aan tegen de laagste prijs in België. Zo weet u zeker dat u de beste prijs op internet heeft gevonden. Mocht u toch een goedkopere leverancier vinden, dan betalen wij u het verschil terug. Zelf 14 dagen na levering van uw bestelling