Stairsworld traprenovatie specialist

Maak de trap helemaal af

Uitloop tree met profiel

Een Bo lundgren doorlooptrede met structuur welke is gemodificeerd zodat deze is aan te sluiten op het bijpassende laminaat. De breedte van het product is 900mm, 1210mm, 1360mm of 1810mm. De diepte van het product is 125mm en de hoogte van de trapneus is 63mm. De kern bestaat uit een hoogwaardige, 10mm dikke, MDF/HDF welke voorzien is van een CPL toplaag. Deze CPL toplaag heeft een dikte van 0,6mm welke voorzien is van een anti-slip en AC4 slijtwaarde. Tevens is de achterzijde van de neus bekleed in hetzelfde decor als de trede.

Bolundgren heeft een groot assortiment traprenovatie producten. Zo is het mogelijk elke trap te renoveren in uw woning. Professioneel materiaal van Hollandse kwaliteit

Bo Lundgren is speciaal voor het zelf renoveren van trappen. Het is nu echt mogelijk zelf een traprenovatie uit te voeren. Uw trap renoveren voor een eerlijke prijs. Bo Lundgren is vaak ook het materiaal waar de grote traprenovatie bedrijven mee werken. Het is ook bekend onder de naam Mexform

Stootborden

Een stootbord bij een dichte trap verwijst naar het verticale paneel dat de ruimte tussen twee treden van een dichte trap afsluit. Bij een dichte trap zijn de treden volledig afgesloten aan de voorkant, zodat er geen openingen zijn waar je doorheen kunt kijken. Het stootbord bedekt de ruimte tussen de treden aan de voorkant, waardoor een gesloten constructie ontstaat.

Het stootbord bij een dichte trap heeft verschillende functies. Ten eerste biedt het veiligheid door te voorkomen dat je voet tussen de treden kan glijden en vast komt te zitten. Daarnaast draagt het stootbord bij aan de stabiliteit en stevigheid van de trapconstructie. Het helpt de treden tegen buigen en vervorming, en het vermindert ook het geluid van voetstappen doordat het geluid wordt gedempt.

Stootborden bij dichte trappen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals hout, kunststof of metaal, en ze kunnen worden afgewerkt met verf, fineer of andere bekledingsmaterialen om bij de stijl van het interieur te passen. Over het algemeen hebben dichte trappen een uniform uiterlijk vanwege de aanwezigheid van stootborden, die de openingen tussen de treden verbergen en een gestroomlijnde uitstraling bieden. Onze Maestro Steps stootborden zijn er in gelijk decor als de traptreden of in RAL 9010.