Stairsworld traprenovatie specialist

Bo lundgren 

Bo lundgren

Traptreden

Bo lundgren overzettreden laminaat 90 x 30 cm, 121 x 30 cm of 136 x 30 cm. Totale hoogte: 63 mm. Dikte: 11.2 mm. 

Het trede-over-trede systeem van Bo Lundgren zorgt ervoor dat de bestaande trap niet uitgebroken hoeft te worden, en de traprenovatie gemakkelijk aan te brengen is. Geschikt voor gesloten, draaiende en open trappen. Een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing!

  • Merk Bo Lundgeren/Mexform
  • Trede met1 neuslijsten.
  • Dikte 11,2 mm.
  • Neuslijst 51,8 mm inwendig, 63 mm uitwendig.
  • Afmeting trede 30 cm uitwendig.
  • Leverbaar in een breedte 90, 121, 136 cm.
  • Slijtklasse 32.
  • 12 jaar garantie.

Bo Lundgren heeft een groot assortiment traprenovatie producten. Zo is het mogelijk elke trap te renoveren in uw woning.

Bo lundgren is speciaal voor het professioneel renoveren van trappen. Veel traprenovatie bedrijven gebruiken ook deze producten. Het is nu ook voor de klussers beschikbaar. Het is nu echt mogelijk zelf een traprenovatie uit te voeren. Uw trap renoveren voor een eerlijke prijs

Laminaat overzettreden

Laminaat overzet trap treden zijn speciale laminaatpanelen die ontworpen zijn om over bestaande trapoppervlakken te worden geplaatst. Ze bieden een relatief eenvoudige en kosteneffectieve manier om de uitstraling van een trap te vernieuwen zonder volledig nieuwe treden te hoeven installeren.

De overzettreden zijn gemaakt van laminaatmateriaal, dat bestaat uit een houtvezelkern bedekt met een kunststof toplaag die het uiterlijk van echt hout nabootst. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor je de trap kunt personaliseren naar jouw smaak en bij het interieur van je huis.

Het installatieproces van laminaat overzettreden is over het algemeen vrij eenvoudig. Het bestaat meestal uit het op maat snijden van de overzettreden en ze vervolgens stevig op de bestaande treden te bevestigen met behulp van lijm, nagels of een vergelijkbare bevestigingsmethode. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de treden stevig en gelijkmatig zijn geplaatst om een veilige en stabiele trap te garanderen.

Laminaat overzettreden bieden verschillende voordelen, waaronder:

1. Esthetiek: Ze geven je trap een frisse, nieuwe look en bieden de mogelijkheid om de trap aan te passen aan je persoonlijke stijl.

2. Duurzaamheid: Laminaat is over het algemeen slijtvast en gemakkelijk te onderhouden, waardoor de overzettreden lang meegaan.

3. Kostenbesparing: In vergelijking met het volledig vervangen van de trap zijn laminaat treden vaak een voordeligere optie.

Het is belangrijk om de installatie-instructies van de specifieke laminaat overzet trap treden te volgen en indien nodig professioneel advies in te winnen om ervoor te zorgen dat de installatie correct en veilig wordt uitgevoerd.